Skip to main content

Institut for Systemisk opstilling og Familieopstilling

Kurser og workshops i Familieopstilling og Systemisk Opstilling

ISFO tilbyder forskellige kursusforløb og workshops af kortere eller længere varighed og med forskelligt indhold.

Vores weekendkurser er populære fordi alle deltagere har mulighed for at få lavet deres egen Familieopstilling. Det er et intenst, forløsende og bevægende kursus for mennesker, som ønsker forandring i livet. Har du et tema som du gerne vil bearbejde, er det her et kursus for dig.

Mange mennesker er præget af slægtens historie, som nyere forskning også peger på. Begivenheder, udfordringer, erfaringer og traumer, som vores slægt har oplevet, lagres i en slags genetisk hukommelse. På onlineforløbet Forandringens DNA – fra slægt til essens, er et dybdegående kursus, som strækker sig over 20 uger. Her går vi på opdagelse i slægtens historie for at bearbejde påvirkningerne og frisætte vores potentiale.

Gør-det-selv Familieopstilling er et kursus der over 10 uger fører dig igennem en Familieopstilling, som du kan lave hjemme. Kurset henvender sig til alle, som ønsker at forstå sig selv, afdække mønstre i familien og skabe forandringer for sig selv og de kommende generationer.

Vores Workshop i Organisationsopstilling har til formål at give deltagerne viden om og færdigheder til at facilitere processer, der støtter løsningen af arbejds- og organisationsrelaterede udfordringer. Kurset i Organisationsopstilling strækker sig over 4 dage, som handler om hvordan man kan bruge Organisationsopstilling i den individuelle rådgivning, sparring eller konsultation.

Vi har tilrettelagt et kortere kursus i Opstilling med børn og unge. Det er vores erfaring, at mange fagpersoner har et ønske om at tale med børn om svære temaer opgiver ofte, da de ikke ved hvordan de skal gribe samtalen an. Systemisk Opstilling i og med børnegrupper og klasser er en let og levende måde at arbejde i børnehøjde med børnenes trivsel og konkrete problemstillinger.

Vi har erfaret at viden, indlæring og visse processer med fordel kan formidles online. Vi udbyder derfor flere online kurser og uddannelser. Kurserne er målrettet både fagpersoner, personlig og familiær udvikling.

Vi har desuden en udviklingsgruppe.. Her har deltagerne mulighed for at være en del af en fordybende gruppe, hvor der bliver arbejdet med Opstillingsprocesser. Deltagerne vil både få en Familieopstilling og få arbejdet med deres temaer.

ISFO tilbyder også kurser ud af huset. Hvis du vil høre mere, så kontakt os endelig. Vi har mange års erfaring med at lave skræddersyede foredrag og forløb, som passer ind i konkrete sammenhænge og i forhold til specifikke faggrupper og behov. Send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at høre mere.

Læs mere om vores kurser


Hvad er Familieopstilling?

Få fred med familien

Tilmeld dig nyhedsbrevet og download guidet meditativ Familieopstilling, der kan hjælpe dig med at opnå fred i dig selv og i forhold til familien. 


"Da jeg lukkede op til mine rødder, fandt jeg balancen"

Når man ikke længere kan mærke sig selv

Familieopstilling kan afhjælpe fysiske og psykiske smerter

Hør mere om ISFOs 2-årige uddannelse i Familieopstilling