Skip to main content

Institut for Systemisk opstilling og Familieopstilling

Uddannelsesmuligheder inden for Opstillingsmetoden

Familieopstilling og Systemisk Opstilling er kommet for at blive

Metoderne er hurtigt blevet mere og mere anerkendte og efterspurgte. På ISFO har vi i en længere årrække udbudt kortere og længere uddannelser i Opstillingsmetoden. Vores kursister kommer fra en bred vifte af faggrupper, som har det tilfælles at de arbejder med mennesker.

ISFO er et anerkendt uddannelsessted, som udbyder flere forskellige uddannelser i Opstillingsmetoden. Uddannelserne har et målrettet fokus med konkrete læringsmål. Uddannelserne er rettet mod forskellige målgrupper, så de er tilrettelagt efter forskellige fagligheder og en bred vifte af kompetencer.

Nedenfor kan du se en oversigt over vores forskellige uddannelser. Hvis du vil læse om hver enkelt uddannelse kan du klikke på de enkelte link for yderligere information.

Uddannelser i Familieopstilling og Systemisk Opstilling

  • ONLINEUDDANNELSE: Et let tilgængeligt Onlineuddannelsesforløb til dig, som søger praktisk og faglig inspiration i dit arbejde med mennesker både individuelt og generelt. Som deltager bliver du indført i hvordan metoden kan anvendes og omsættes ind i konsultation, proces og samtale.

  • MASTER I FAMILIEOPSTILLING OG SYSTEMISK OPSTILLING: En grundig indføring i Opstillingsmetoden, så man kan omsætte den i individuelle samtaler og klienter, med par såvel som gruppeprocesser og Opstillinger i grupper. Metoden vil desuden introduceres med temaer som eksempelvis sygdom, afhængighed, stress, etc.

Vores uddannelsesforløb er tilrettelagt efter mange års erfaring, så metoden bedst muligt integreres og omsættes i det faglige og personlige virke.

Læs mere om vores uddannelser


Studerende på uddannelsen i Familieopstilling


“Opstillingsmetoden har givet mig nye værdifulde metoder i mit arbejde som terapeut. Jeg har på egen krop mærket, hvor effektive og transformerende opstillingsmetoderne er"

HOLGER SPANGGAARD.GIVER 5 UD AF 5 STJERNER

3 studerende på ISFOs 2-årige uddannelse i Familieopstilling og Systemisk Opstilling fortæller om hvad de får ud af deres deltagelse på studiet og hvad de ønsker at benytte den til.

Advokat og konfliktmægler Lene Holmsgaard fortæller om hvorfor hun har valgt at tage en uddannelse i Familieopstilling og Systemisk Opstilling, og hvordan hun anvender sine nye kompetencer i sit arbejde.

"Kæmpe tillid til verden og til metoden"
"Det er det bedste, jeg nogensinde har gjort"

Udtalelser fra kursister på et uddannelseshold på ISFO.

Niklas Thrane som er underviser og psykoterapuet fortæller videoen om en klient som er så langt ude af stress at selverkendelsen er sat helt ud af kraft.